100. Yıl Atatürk Anaokulu
ÇAMLITEPE MAH. ÇİMEN SK. NO3 100.YIL ATATÜRK ANAOKULU KÖRFEZ / KOCAELİ

VİZYON

Okul Öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Okul Öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi,saygı,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak,sorgulayarak,yaparak yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM